beats by dre cheap

Gazzetta: Flamini odbio Juve zbog Milana

http://static.arsenal-mania.com/images/article_splash/EWRVuwycO.jpg

Prema navodima italijanskih medija, Milan je svoje prvo pojačanje našao u 24-godišnjem veznom igraču Arsenala Matthieu Flaminiju. Flamini se već smatra jednim od najboljih defanzivnih veznih igrača na svijetu, a poznato je i da ne želi produžiti ugovor sa Arsenalom, pa se i Arsene Wenger već pomirio sa odlaskom mladog Francuza.

Juventus i Milan su od početka bili glavni favoriti za njegov potpis i mislilo se da je Juventus bio u boljoj poziciji, ali je danas objavljeno da je Milan dobio utrku za njegovim potpisom tako što je Adriano Galliani odlučio ponuditi veću plaću od Juventusa - četiri milijuna eura naspram tri milijuna, koliko je ponudio Alessio Secco.

Flamini će potpisati ugovor na pet godina i bit će prvi igrač koji će doći na San Siro sljedeće sezone. U prilog ovome ide i jučerašnji intervju sa Juventusovim predsjednikom, koji je potvrdio da je torinski div i zvanično odustao od Flaminija. Kada su ga novinari pitali hoće li Franzuc obući dres Juventusa, Giovanni Cobolli Gigli odgovorio je kratko sa "Ne".

U međuvremenu Ernesto Bronzetti izjavio je da Ronaldinho želi doći u Milan i da nikakve veze nema njegov ugovor sa Nikeom koji bi ga navodno približio ekipi Intera, nakon što je Moratti izjavio da Ronaldinho neće ići u Milan dok ne čuje ponudu Nerazzura. "Ukoliko Ronaldinho ode iz Barcelone, on želi samo igrati za Milan, sa Nikeom ili bez njega." rekao je Bronzetti.

AC Milan Portal™
http://milaninter.blogger.ba
25/04/2008 20:10