beats by dre cheap

Seedorf:"Klub treba zastiti Pata"

Brazilac Alexandre Pato postao je nakon samo četiri odigrane utakmice u Milanu novi heroj navijača "rossonera". Zabio je već tri gola. U nedjeljnoj domaćoj pobjedi Milana nad Genoom Pato je najprije u prvom dijelu promašio dva zicera.

Svejedno je ostao sabran i samouvjeren te je u nastavku utakmice zabio oba gola na utakmici, kojima je Ancelottijeva momčad došla do nova tri domaća boda, tek drugi put ove sezone, ali i drugi put uzastopno. Obje su domaće pobjede Milana u ligi došle s 18-godišnjim Brazilcem.

"Tijekom poluvremena suigrači su mi rekli neka se samo smirim, da će golovi doći. Što se tiče moje igre u napadu, s tim nemam problema. Igrat ću što trener bude tražio." - kazao je Pato, koji je u nedjelju igrao usamljen u napadu. Dok je Ronaldo pauzirao zbog nove ozljede, Gilardino je sjedio na klupi.

"Pato je vrlo mlad. Svi skupa, momčad i stručni stožer, moramo paziti na njega. Inteligentan je momak, ali u njegovim je godinama vrlo opasno postati popularan." - izjavio je Patov suigrač Clarence Seedorf.

AC Milan Portal™
http://milaninter.blogger.ba
28/01/2008 17:18