beats by dre cheap

Udinese 0:1 AC Milan

Milan je gostovao kod Udinesea i nakon velike muke pogotkom u sučevoj nadoknadi došao do druge ligaške pobjede u 2008. godini.

Paolo Maldini je zbog bolesti propustio utakmicu u Udinama, na dan kada bi proslavio točno 23 godine od svog prvog nastupa u Serie A. Prvu šansu imao je Udinese u 13. minuti. Quagliarella je okrenuo svog čuvara i zapucao, no vratar Kalac, koji je bio na vratima umjesto Dide, uspio je obraniti taj pokušaj.

Rossoneri su u 27. minuti došli blizu pogotka. Ronaldo je sjajno opalio sa 20-ak metara, ali na nesreću Milana lopta je pogodila vratnicu. Udinese je uzvratio samo dvije minute kasnije. Ponovno je opasni udarac Quagliarelle obranio Kalac, a australski vratar izvrsno je reagirao odmah potom nakon pokušaja Di Natalea iz daljine. Kalac je spasio Milan u prvom dijelu, u 41. minuti obranio je novi neugodni udarac Quagliarelle.

U 48. minuti slovenski vratar Handanovič zaustavio je opasni udarac Ronalda, deset minuta kasnije i pokušaj Seedorfa. U 62. minuti uzvratio je Udinese, ali Quagliarella nije uspio poentirati sa samo pet metara. Milan je pokušavao, napadao i to mu se vratilo u drugoj minuti sučeve nadoknade.

Kaka je fantastično iz prve odigrao za Gilardina, koji je izašao sam ispred Handanoviča i poslao loptu pokraj njega za novu pobjedu Milana. Trener Ancelotti je, inače, Gilardina u igru ubacio u 83. minuti umjesto Ronalda. Pobjedu Milana Dario Šimić je odgledao s klupe za pričuve.

AC Milan Portal™
http://milaninter.blogger.ba
21/01/2008 10:21