beats by dre cheap

Kaka: Nitko na svijetu ne barata loptom kao Ronaldo

Najbolji nogometaš svijeta, Ricardo Izecson dos Santos “Kaka”, izjavio je kako nikad nije nikoga vidio da s loptom barata tako dobro kao Ronaldo.

Govoreći o Milanovim ciljevima u nastavku sezone, koje je fokusirao na plasman među prve četiri momčadi Serije A kako momčad ne bi ostala bez Lige prvaka, Milanov se veznjak dotaknuo i svojih brazilskih suigrača Ronalda i Pata.

"Sada, kad sam napokon duže vrijeme u kontinuitetu imao priliku igrati uz Ronalda na treninzima, mogu samo reći da je moj suigrač doista fenomen kao što se oduvijek govorilo o njemu. Ronaldo je toliko jak na lopti da mi je to neobjašnjivo. To se najbolje vidi po njegovim reakcijama kada uđe s loptom u kazneni prostor. Tada demonstrira svoju vrijednost i čini razliku u korist momčadi za koju nastupa." - rekao je Kaka.

"Kad je Pato u pitanju, presretan sam zbog njegova debitantskog nastupa. Bilo je prekrasno. Napadači uvijek sanjaju o golovima na svojim premijerama, a Patu se to još dogodilo pred prepunim San Sirom. Nadam se da će tako nastaviti." - dodao je.

AC Milan Portal™
http://milaninter.blogger.ba
17/01/2008 17:39